Menukaart de Sous-Chef:

 

Voorgerechten  

Graved lax, zalm gemarineerd met mosterd, dille en szechuanpeper, met tzatzikisaus en zoetzure groenten € 10,50 

Visplateau, diverse vissoorten dagelijks voor u geselecteerd € 10,75 

Carpaccio met truffelmayonaise, pesto, rucola, geroosterde nootjes en pecorino € 9,75 

Steak tartaar op Japanse wijze met wakame, wasabimayonaise en rode peper € 9,75 

Vitello tonato, zachtgegaarde en dungesneden kalfslende, met geroosterde tonijn en tonijnmayonaise € 9,50 

Zachtgegaarde buikspek met rode wijnsaus en geconfijte sjalot € 9,00 

Tompouce van geitenkaas, gegrilde courgette, rucola, geroosterde nootjes en sud ’n sol tomaat € 9,00 

Dagsoep € 6,00 

 

Hoofdgerechten 

Vis 

Gewokte gamba’s afgeblust met een saus van rode curry € 18,95 

Zeebaars op de huid gebakken met safraansaus  € 19,50 

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met seizoensgroenten

 

Vlees 

Bavette-steak: komt van de vang van de koe (aan de onderkant, tegen de bil). Steak met een grove structuur € 18,95 

Entrecote: komt van de rug van de koe, tussen de ribben. Mals vlees met een vetrandje € 18,50 

Runderhaas: komt van de schouder van de koe. Mals en sappig vlees € 19,00 

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met seizoensgroenten en een saus van de Sous-Chef

 

Varkensrack met rode wijnsaus en aardappel in rozemarijn € 17,00 

Getrancheerde varkenshaas met een saus van brie en spek geserveerd met gebakken champignons € 17,50 

Oosterse kippendij uit de oven met groenten en tomatensaus € 17,00 

 

Vegetarisch 

Risotto met truffel en champignons € 17,00 

Portobello gegratineerd met kaas en gegrilde groenten € 17,00

 

Kindermenu’s 

Friet met een frikandel, kroket, kipnuggets of kaassoufflé € 6,95  

 

Desserts 

Triffle van witte chocolademouse, brownie, rood fruit en sorbetijs € 7,50 

Drie soorten sorbetijs met vers fruit € 7,00 

Creme brullee van vanille € 7,00  

Aardbei Victoria: taartje met aardbei, creme suisse en een bolletje ijs € 8,00 

Kinderijsje € 5,00  

Drie soorten kaas € 9,75

 

Lunch

Soepen

Dagsoep € 6,-

Landbrood, keuze tussen bruin en wit brood

Carpaccio met truffelmayonaise en pesto, geroosterde nootjes en pecorino € 8,50

Geitenkaas met balsamicodressing, geroosterde nootjes en gedroogde tomaat € 8,00

Tonijnsalade € 7,50

Clubsandwich kip € 8,00

Clubsandwich zalm € 8,50

Runderkroketten met mosterd € 7,00

Gebakken licht pittige kippendij met chilisaus € 7,75

Boerenomelet € 6,75

Uitsmijter ham en kaas € 6,75

Black Angus hamburger met kaas, bacon, ui, tomaat, augurk, kropsla € 9,00

De hamburger wordt standaard medium geserveerd, mocht u dit anders willen graag doorgeven

Warm vlees met champignons en satésaus € 8,00

Panini mozzarella, tomaat en pesto € 7,50

 

Salades

Carpaccio met pesto en truffelmayonaise, geroosterde nootjes en pecorino € 9,75

Gemarineerde zalm met tzatzikisaus en zoetzure groenten € 9,50

Geitenkaas met honing, balsamicodressing, geroosterde nootjes en gedroogde tomaat € 8,75

Salade caprese € 8,75

  

Soep

Dagsoep € 6,00

Voorgerechten

Graved Lax, zalm gemarineerd met mosterd, dille en szechuanpeper, met tzatzikisaus en zoetzure groenten € 10,50

Visplateau, diverse vissoorten dagelijks voor u geselecteerd € 10,75

Carpaccio met truffelmayonaise, pesto, rucola, geroosterde nootjes en pecorino € 9,75

Steak tartaar op Japanse wijze met wakame, wasabimayonaise en rode peper € 9,75

Vitello tonato, zachtgegaarde en dungesneden kalfslende, met geroosterde tonijn en tonijnmayonaise € 9,50

Zachtgegaarde buikspek met geconfijte sjalot € 9,00

Tompouce van geitenkaas, gegrilde courgette, rucola, geroosterde nootjes en sus 'n sol tomaat € 9,00

Dagsoep € 6,00

 

 

Kindermenu’s

 

 

Hoofdgerechten

Vis

Gewokte gamba’s afgeblust met een saus van rode curry € 18,95

Zeebaars op de huid gebakken met safraansaus  € 19,00

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met seizoensgroenten

 

Vlees

Bavette-steak: komt van de vang van de koe (aan de onderkant, tegen de bil). Steak met een grove structuur € 18,95

Entrecote: komt van de rug van de koe, tussen de ribben. Mals vlees met een vetrandje € 18,50

Runderhaas: komt van de schouder van de koe. Mals en sappig vlees € 19,00

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met seizoensgroenten met een saus van de Sous-Chef

 

Baby ribs: zachtgegaarde varkensribbetjes met aardappel in rozemarijn € 17,00

Getrancheerde varkenshaas met een saus van brie en spek geserveerd met gebakken champignons € 17,50

Licht pittige kippendij uit de oven met groenten en tomatensaus € 17,00

 

Vegetarisch

Risotto met truffel en champignons € 17,00

Portobella gegratineerd met kaas € 17,00

 

Nagerechten

  

Triffle van witte chocolademouse, brownie, rood fruit en sorbetijs € 7,50

 

Drie soorten sorbetijs met vers fruit € 7,00

 

Creme brullee van vanille € 7,00

 

Aardbei Victoria: taartje met aardbei, creme suisse en een bolletje ijs € 8,00

 

Drie soorten kaas € 9,75

 

 

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag: 11:30 uur - 23:00 uur

Zondag: 16:00 uur - 23:00 uur

Contact:


Dorpsstraat 21, 3931 ED Woudenberg

033-286 2286

info@desouschef.nl